Waar

special place

We werken met plezier, passie, gevoel voor ambacht en details aan interieur projecten. Uitgangspunten die de voedingsbodem zijn voor creativiteit. Onze interieurs zijn meer dan een verzameling meubelen. Ook de architectuur, lay out, ruimtelijke vormgeving en grafisch design zorgen ervoor dat een woning, kantoor, studio of bedrijfsruimte voelt als een warme jas. Als het even kan met een onderliggende thematiek. Meubelen kunnen door ons op maat worden ontworpen, uitgewerkt als werktekening en vervaardigd door meubelmaker.
Samen verder bouwen 

Ons werk is mensenwerk. Het wordt gemaakt door mensen, voor mensen. Die interactie speelt bij ons een grote rol. In ons pand ben je daarom ook van harte welkom om te sparren met een art director, ontwerper, copywriter of interaction designer. Daar werken onze creatieven samen met zelfstandige specialisten aan vernieuwende campagnes en concepten, altijd met liefde voor design. We werken met korte lijnen en geven vanaf de eerste indruk invulling aan uw vragen. We zitten klaar voor u.

Interior design

De mensen binnen ons bureau kunnen hun creativiteit ook botvieren op jouw interieur design. We zijn daar goed in. Dat moet ook. We zijn een multidisciplinair bureau en uw merkbeleving begint bij de voordeur. We ontwikkelen samenwerkingsverbanden waarin we kunnen experimenteren en vernieuwen. Om zo als bureau beter en breder te worden.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!